Cursuscode: 22NT711

Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 1x per week

Cursuscode: 22NT711

The course is for beginners. Subscription is only possible after consultation with a teacher. The course starts at level A0 and reaches level A1 of the Common European Framework of Reference.

The Course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  3 hrs. per week.

De cursus is voor beginners.  Je kunt je inschrijven na contact met een docent. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Dinsdag 13 september 2022
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Boeken: Contact! - nieuw 1 Tekstboek, Contact! - Nieuw 1 Werkboek, Contact! nieuw 1 cursistenlicentie (online tekstboek + werkboek) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
drs. W.C. (Wimco) in 't Veld
Al mijn hele leven houd ik van taal. Zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatiek lezer. Dat ik op mijn achttiende een universitaire studie Nederlands ging volgen, was een logische stap. Na mijn studie heb ik gewerkt als journalist en later als redacteur en tekstschrijver. Sinds enkele jaren geef ik ook les als NT2-docent. Het geeft mij veel plezier en voldoening anderstaligen te helpen zich het Nederlands eigen te maken. Ik ben 55 jaar oud en woon op de Utrechtse Heuvelrug.