Cursuscode: NT726

Nederlands Module 2, [A1 tot A2], 2x per week di. en vr.

Nederlands Module 2,  [A1 tot A2], 2x per week di. en vr.
Cursuscode: NT726

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week.
Je kunt deze  cursus doen als je een beetje Nederlands spreekt. De cursus begint op niveau A1 en gaat naar niveau A2 van het Europees Referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
* Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A1 and completes level A2  of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students
* See requirements for the subsidised price in the preface.
* Homework: 6 hours per week.

Dinsdag 30 november 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J. (Janneke) Boone
Boeken: Contact! nieuw 2 tekstboek + online mp3's , Contact! nieuw 2 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Janneke) Boone
Hallo! Mijn naam is Janneke. Ik woon in Utrecht. Redelijk honkvast. Maar tot ik zelf kinderen kreeg heb veel in het buitenland gewoond. Als kind ging ik naar school in Colombia en Brazilië. Na mijn studie Spaans heb ik een tijd in Spanje gewoond en gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk dat ik de taal verstond die om mij heen gesproken werd. Op die manier leer je de mensen en het land ook beter kennen en voel je je daar ook thuis. Daarom vind ik het nu leuk om jullie Nederlands te leren. Zodat jullie kunnen genieten van de taal die je om je heen hoort en zodat je je thuis kunt voelen op dit hele kleine stukje aarde. Ik besteed veel aandacht aan spreekoefeningen, ook als de lessen online of hybride zijn. Maar natuurlijk komen de andere vaardigheden ook aan bod.