Cursuscode: 22NT731

Nederlands Module 3 [A2 - ½B1], 1x per week

Cursuscode: 22NT731

Je kunt deze cursus doen als je klaar bent met het beginnersniveau A2 . Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

This course is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A2 and progresses towards level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 3 hours per week.

Maandag 12 september 2022
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Rion) Verberne
Boek: Nederlands in actie Druk 4 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Rion) Verberne
Mijn naam is Rion Verberne en ik ben al ruim 15 jaar docent NT2. Ik geef les aan hoger opgeleiden op alle niveaus: van 0 tot C2. Elk niveau heeft zijn eigen charme: bij beginners gaan de vorderingen lekker snel, bij gevorderden kun je in de les over allerlei interessante onderwerpen praten. Ik vind alle facetten van taal leuk: vocabulaire, spreekwoorden, literatuur, songteksten. En ik zorg ervoor dat je zelfs grammatica leuk gaat vinden! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de sfeer in de groep goed is: pas dan kun je prettig leren. Daar moeten we samen voor zorgen.