Cursuscode: VT733

Nederlands Module 3 [A2 tot 1/2 B1], 1x per week

Cursuscode: VT733

Je kunt deze cursus doen als je klaar bent met het beginnersniveau A2 . Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

This course is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A2 and progresses towards level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 3 hours per week.

Maandag 14 februari 2022
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Charlotte) Mayenburg
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Charlotte) Mayenburg
Als ik terugkijk, dan ben ik al mijn hele leven een taalfanaat. Ik hou van jongs af aan van lezen, rijmen en spelen met woorden, en dat is nooit overgegaan. Niet gek dus dat ik Taalwetenschap ben gaan studeren, binnen de studie Liberal Arts and Sciences in Utrecht. Als NT2-docent help ik mensen met hun taalontwikkeling, en hoop ik mijn liefde voor taal over te brengen, zodat het Nederlands ook hun eigen taal wordt. Ondertussen leer ik veel van mijn cursisten over hun taal, cultuur of beroep. Ik kijk er dus altijd naar uit om nieuwe cursisten te leren kennen. Hopelijk tot ziens in de les!