Cursuscode: NT741

Nederlands Module 4, [½ B1 tot B1], 2x per week, ma. en do.

Cursuscode: NT741

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Deze cursus is geschikt voor je als je jezelf al aardig kunt redden in het Nederlands. Je hebt niet veel hulp nodig om duidelijk te maken wat je bedoelt. Je kunt goed spreken over bekende thema’s en vertrouwde onderwerpen. Je kunt de mensen begrijpen als het over alledaagse dingen gaat De cursus start halverwege B1 (www.erk.nl) en rondt dit niveau af. Aan het eind van de cursus wordt er aandacht besteed aan het Staatsexamen Programma1 (www.staatsexanensnt2.nl).
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

Maandag 13 september 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marjon) Reinders
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marjon) Reinders
Hoe meer les ik geef in en over het Nederlands, hoe leuker ik het vind. Samen met mijn cursisten ontdek ik altijd weer nieuwe dingen over het Nederlands. Ik houd van grammatica, ik houd van taal, ik houd van woorden en ik houd van spelen met taal. En ik vind het erg leuk om al die aardige interessante nieuwe Nederlanders een beetje te helpen bij het wennen aan een nieuwe taal en een nieuwe cultuur. Ik heb Nederlandse taal en literatuur gestudeerd en daarna ongeveer 25 jaar mijn eigen dansschool gehad. Sinds 2012 geef ik met veel plezier Nederlands als tweede taal bij diverse taalinstituten aan groepen en in privélessen. The more I teach in and about Dutch, the better I like it. Together with my students we keep discovering new facts about the Dutch language. I love syntax and grammar, I love language in general, I love words and I love playing with them. And I adore helping all those friendly interesting new Dutch people finding their way in a new language and a new culture. After my studies in Dutch language and literature I owned a dancing school for about 25 years. From 2012 I teach Dutch as a second language at multiple Utrecht language institutes in group courses as well as in private courses.