Cursuscode: NT754

Nederlands Module 5 [B1 tot 1/2 B2], 2x per week, ma. en do.

Cursuscode: NT754

Je kunt beginnen aan deze intensieve cursus van twee keer per week als je al veel kunt zeggen en begrijpen in het Nederlands. Op dit niveau worden de thema’s steeds complexer en abstracter: in plaats van over vakantie en winkelen, spreken we nu over integratie, reclame en zonnepanelen. Je leert ook meer gedetailleerde beschrijvingen te geven en we werken aan een goede tekstopbouw.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus heeft startniveau B1 (www.erk.nl) en gaat tot halverwege  B2.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
Huiswerk: ca. 8 uur per week.

Maandag 29 november 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Rion) Verberne
Boek: Nederlands op Niveau (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Rion) Verberne
Mijn naam is Rion Verberne en ik ben al ruim 15 jaar docent NT2. Ik geef les aan hoger opgeleiden op alle niveaus: van 0 tot C2. Elk niveau heeft zijn eigen charme: bij beginners gaan de vorderingen lekker snel, bij gevorderden kun je in de les over allerlei interessante onderwerpen praten. Ik vind alle facetten van taal leuk: vocabulaire, spreekwoorden, literatuur, songteksten. En ik zorg ervoor dat je zelfs grammatica leuk gaat vinden! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de sfeer in de groep goed is: pas dan kun je prettig leren. Daar moeten we samen voor zorgen.