Cursuscode: NT761

Nederlands Module 6 [½B2 tot B2], 2x per week ma. en do.

Nederlands Module 6 [½B2  tot  B2], 2x per week ma. en do.
Cursuscode: NT761

Deze cursus is intensief (2 lessen per week). De cursus start halverwege niveau B2 en werkt toe naar  niveau B2. Dit is het niveau van het Staatsexamen NT2, programma 2. Aan het eind van de cursus zullen we ook met Staatsexamens oefenen.

Je kunt nu al veel zeggen en begrijpen in het Nederlands. Op dit niveau worden de thema’s steeds complexer en abstracter: in plaats van over vakantie en winkelen, spreken we nu over integratie, reclame en zonnepanelen. Je leert ook meer gedetailleerde beschrijvingen geven en we werken aan een goede tekstopbouw. Spreken en luisteren zal steeds vloeiender gaan.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca.  8 uur per week.

Maandag 13 september 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Rion) Verberne
Boek: Nederlands op Niveau (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Rion) Verberne
Mijn naam is Rion Verberne en ik ben al ruim 15 jaar docent NT2. Ik geef les aan hoger opgeleiden op alle niveaus: van 0 tot C2. Elk niveau heeft zijn eigen charme: bij beginners gaan de vorderingen lekker snel, bij gevorderden kun je in de les over allerlei interessante onderwerpen praten. Ik vind alle facetten van taal leuk: vocabulaire, spreekwoorden, literatuur, songteksten. En ik zorg ervoor dat je zelfs grammatica leuk gaat vinden! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de sfeer in de groep goed is: pas dan kun je prettig leren. Daar moeten we samen voor zorgen.