Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Vacature NT2

28 november 2022

Wij zijn per direct op zoek naar een allround NT2-docent. Als docent NT2 geef jij Nederlands aan anderstaligen. Je werkt in een enthousiast team van NT2-docenten zelfstandig op onze locatie in Utrecht.

​Wij zijn op zoek naar een docent NT2 die voldoet aan de volgende eisen:

Lees meer

Open dag januari 2023

28 november 2022

 

Op zaterdag 14 januari 2023 van 13.00 tot 16.00 staan de docenten van diverse talen klaar voor een kennismaking en een intake.

Kom jij ook?

De docenten van onderstaande talen zijn aanwezig:

Lees meer
plaatje keurmerk Stadspas Nieuwegein

Stadspas Nieuwegein

30 september 2022

Ook bij de Volksuniversiteit van Utrecht is het mogelijk om gebruik te maken van de Nieuwgein Stadspas. Je krijgt hiermee een korting van 50% op het gehele lesaanbod. 

De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm.  U kunt met de Nieuwegein Stadspas voordelig gebruik maken van sport- en culturele activiteiten. 

Lees meer

Expositie Talking Stones

01 juli 2022

In de beeldentuin van de volksuniversiteit Utrecht zal een unieke expositie te bewonderen zijn van 1e generatie prominente beeldhouwers uit Zimbabwe. Deze stenen beelden zijn vervaardigd tussen 1960 en 1990. De hedendaagse beeldhouwkunst in Zimbabwe kenmerkt zich door de geheel eigen en intuïtieve werkwijze.

Lees meer

Open Tuinendag 2022

16 mei 2022

Verkoop passe-partouts van start
Zaterdag 2 juli: elfde Open Tuinendag Utrecht                   

Op zaterdag 2 juli a.s. vindt de elfde Open Tuinendag Utrecht plaats. Meer dan vijftig particuliere tuinen en pandhoven in en rond de Utrechtse binnenstad, waarvan de meeste niet openbaar toegankelijk zijn, openen dan hun poorten voor het publiek. De passe-partouts zijn vanaf vandaag  te verkrijgen bij de VVV-Utrecht.

Lees meer

vacature bestuursleden

18 maart 2022

De Volksuniversiteit Utrecht is in verband met het verstrijken van de zittingstermijn van twee bestuursleden op zoek naar een penningmeester en een algemeen bestuurslid.  

Ben jij degene die wij zoeken?

Klik dan hier voor de vacature.

Lees meer

Reactie van onze docent Russisch op de oorlog in Oekraïne

14 maart 2022

Naar aanleiding van de Russische aanval op Oekraïne heeft onze docent Russisch een brief opgesteld, afgestemd met de huidige cursisten Russisch bij Volksuniversiteit Utrecht.

Wilt u de brief lezen, klik dan hier

 

Lees meer