Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Beelhouwgroep De Meern

05 juni 2023

De Volksuniversiteit Utrecht stelt ‘Beeldhouwgroep de Meern’ in de gelegenheid om op de Opentuinendag, 1 juli, werk te exposeren in haar tuin.

Beeldhouwgroep de Meern is een gelegenheidsnaam voor een aantal beeldhouwers die verbonden zijn aan het atelier van René van der Wiel.

Tijdens uw bezoek aan de tuin ziet u in en langs de plantenborders en rondom de vijver vele beelden tentoongesteld. De meeste zijn van steen, maar er zijn ook beelden van hout en van kunststof. Van kleine ingetogen beelden tot
grote expressieve. Een aantal beelden is te koop.

Lees meer

Open Tuinendag 2023

08 mei 2023

OPEN TUINENDAG UTRECHT 2023

Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de twaalfde Open Tuinendag Utrecht plaats. Meer dan vijftig particuliere tuinen en pandhoven in en rond de Utrechtse binnenstad, waarvan de meeste niet openbaar toegankelijk zijn, openen dan hun poorten voor het publiek. De Open Tuinendag Utrecht geeft geïnteresseerden een unieke gelegenheid om van deze bijzondere tuinen te genieten.

Lees meer

Volksuniversiteit Utrecht haalt het NRTO-keurmerk!

21 april 2023

Met trots kunnen we melden dat Volksuniversiteit Utrecht het NRTO-keurmerk heeft behaald. Het verkrijgen van dit keurmerk is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.

Neem een link op naar de animatie https://vimeo.com/

Lees meer

Vacature NT2

28 november 2022

Wij zijn per direct op zoek naar een allround NT2-docent. Als docent NT2 geef jij Nederlands aan anderstaligen. Je werkt in een enthousiast team van NT2-docenten zelfstandig op onze locatie in Utrecht.

​Wij zijn op zoek naar een docent NT2 die voldoet aan de volgende eisen:

Lees meer
plaatje keurmerk Stadspas Nieuwegein

Stadspas Nieuwegein

30 september 2022

Ook bij de Volksuniversiteit van Utrecht is het mogelijk om gebruik te maken van de Nieuwgein Stadspas. Je krijgt hiermee een korting van 50% op het gehele lesaanbod. 

De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm.  U kunt met de Nieuwegein Stadspas voordelig gebruik maken van sport- en culturele activiteiten. 

Lees meer