Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

We zijn weer gestart!

13 september 2021


Vandaag zijn de eerste cursussen weer gestart!

De cursussen zijn weer volledig fysiek op locatie tenzij de cursus online wordt aangeboden.

Hieronder de coronamaatregelen die wij op dit moment hanteren:
Het gebruik van mondkapjes is verplicht als je je door het gebouw beweegt. Het mondkapje mag af in de les. Geef elkaar de ruimte en hou een beetje rekening met elkaar!

Ook de vernieuwde koffiekamer is open voor een kopje koffie, thee en kleine versnaperingen.

We kijken ernaar uit iedereen weer te mogen ontvangen!

Lees meer

Aanstaande zaterdag 28 augustus Open dag!

27 augustus 2021

De open dag is "live op locatie". Voor uw en onze veiligeheid vragen we u een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes en niet te komen als u klachten heeft of als u in contact bent geweest met mensen met een Coronabesmetting. Op deze dag bent u welkom om kennis te maken met onze docenten. Voor een intake voor uw favoriete taal* of Nederlands kunt u op een door u gewenst tijdstip tussen 12 en 16 uur binnenkomen of kijk in het spreekurenrooster welke andere mogelijkheden er zijn.

Lees meer

26 juni Open Tuinendag Utrecht 2021

01 juni 2021

Op zaterdag 26 juni 2021 vindt de tiende Open Tuinendag Utrecht plaats. Dit groene evenement heeft inmiddels een vaste plek op de agenda verworven. Vorig jaar moest deze dag door corona worden afgelast. Dit jaar zijn de voorbereidingen niet voor niets geweest; de voorverkoop van de passe-partouts gaat deze week van start. 

Lees meer

Zomercursussen

23 april 2021

Deze zomer een divers aanbod van workshops en voorstellingen die in de prachtige tuin van de Volksuniversiteit worden gegeven. Ga beeldhouwen met albast, creëer onder begeleiding een torso uit mergel. Of volg een korte cursus om de taal van je vakantieland te verbeteren. Klik hier voor ons zomeraanbod. 

 

 

 

Wij zoeken een bestuurslid

Lees meer