Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT338

Engels Elementary in Nieuwegein

Engels Elementary in Nieuwegein
Cursuscode: 23VT338

This course is the foundation of speaking, understanding, writing and reading English. We will be exploring basic grammar functions and the structure of a sentence in this 12-session course. We will be using (insert name of the book) to assist us throughout the course. If you’re struggling with connecting with English-speaking friends and acquaintances, this course is a perfect starting point for you to change that.

This course will be taught in English. 

Deze cursus is geschikt voor beginners en voor enigszins gevorderden.

Woensdag 25 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S. (Sally) Beekman
Boeken: English File Elementary Student's Book 4th Edition, English File Elementary Workbook 4th Edition (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sally) Beekman
S. (Sally) Beekman
Van jongs af aan maakte ik met zowel Engels als Arabisch tegelijk kennis. Mijn beide ouders zijn Egyptisch en hebben een sterke beheersing van de Klassiek Arabische taal, wat mij aanmoedigde om hard te werken om hetzelfde niveau te behalen. Terwijl ik mijn passie voor lesgeven aan het ontdekken was op mijn Engelstalige school, realiseerde ik mij ook dat ik een talent voor talen had en dat maakte de weg vrij voor mijn eerste lerarenbaan toen ik 19 was, voordat ik twee jaar later afstudeerde aan de Faculty of English language and literature. Nu bijna 20 jaar later doe ik nog steeds actief waar ik van houd: lesgeven aan wie leergierig is over de ins & outs van een taal, maar wel de voorkeur geeft aan een vergemakkelijkte aanpak van leren. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal snel te ontmoeten.