Cursuscode: NT909

Spaans Conversación en grammatica (N) [A2]

Cursuscode: NT909

Deze cursus biedt de mogelijkheid om in twaalf lessen je kennis van het Spaans voor het gehele A1 en A2 niveau te verstevigen. De nadruk ligt op spreekvaardigheid en betere beheersing van de grammatica. Ook komen uitspraak, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid aan bod. Na afronding van de cursus kun je met meer zelfvertrouwen en goed voorbereid doorgaan met de cursus [A2 - 1/2 B1]

Dinsdag 21 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. C.M. (César) Noordewier
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C.M. (César) Noordewier
Ik ben César Noordewier, geboren in het Prinsdom Asturië (bestaat echt), deels opgegroeid in Frankrijk (Bordeaux) en al heel lang wonend in de Lage Landen. Ik geef het vak Spaans bij de Volksuniversiteiten van Utrecht en Den Bosch en bij het KPIJ IJsselstein. Daarnaast werk ik als (beëdigd) vertaler Spaans en Engels. Ook geef ik boekbesprekingen en workshops vertaalde literatuur op diverse locaties en volg zelf trainingen in creatief schrijven. Ik schrijf graag microverhalen (in het Nederlands, Spaans en Engels), ook wel flash fiction genoemd. De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan genieten van films, muziek, fotografie, en vooral het lezen en verzamelen van boeken.