Cursuscode: 23VT552

Italiaans niveau, [1/2 B1 - 3/4 B1] ONLINE

Cursuscode: 23VT552

In deze cursus Italiaans wordt naar niveau 3/4 B1 van het Europees referentiekader toegewerkt.

Huiswerk: ca. 2 uur per week.

Je hebt al ca. drie jaar Italiaans gestudeerd. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur.

Con Piagere les 5-7

Maandag 23 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini