Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23ZT500

ONLINE vakantiecursus Italiaans voor beginners

ONLINE vakantiecursus Italiaans voor beginners
Cursuscode: 23ZT500

Uw vakantie in Italïe wordt gewoon leuker als u wat Italiaans kan spreken! Als u al vaker in Italië bent geweest en ondertussen al wat woorden en zinnen hebt opgepikt, dan wilt u deze mooie taal wat beter leren spreken. Deze korte en praktische cursus is dan geknipt voor u!

We gaan zien hoe u zich kunt redden in de veel voorkomende situaties die u als toerist in Italië kan tegenkomen: een kamer boeken, bestellen in een restaurant,... Maar ook: wat te doen als u, b.v. uw paspoort bent verloren, of als u medische hulp nodig heeft? En ook nog: u wordt uitgenodigd door Italianen...hoe kunt u zich dan het beste in zo'n sociale situatie gedragen?

Op een leuke, ontspannende maar wel leerzame manier, leert u de Italiaanse taal en cultuur, en met deze situaties om te gaan. De grammatica wordt tijdens de les kort behandelt waarna u die thuis verder kunt bestuderen. Wel worden een aantal titels grammatica's door de docent aangeraden natuurlijk de basis grammaticale onderwerpen in de les geïntroduceerd, maar vervolgt door uw zelf-studie.

Aan het einde van deze cursus kunt u: “Eenvoudige vragen stellen en beantwoorden die een directe behoefte of zeer vertrouwde onderwerpen betreffen”. ( ERK- Europees Referentie Kader A1)

Italiaans à la carte, Intertaal    ISBN/EAN 9789463923231

Dinsdag 9 mei 2023
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boek: Italiaans à la Carte (klik hier voor meer informatie)
13:45 - 15:45
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T.  (Tiziana) Bardini
T. (Tiziana) Bardini