Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Open Tuinendag 2023

maandag, mei 8, 2023

OPEN TUINENDAG UTRECHT 2023

Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de twaalfde Open Tuinendag Utrecht plaats. Meer dan vijftig particuliere tuinen en pandhoven in en rond de Utrechtse binnenstad, waarvan de meeste niet openbaar toegankelijk zijn, openen dan hun poorten voor het publiek. De Open Tuinendag Utrecht geeft geïnteresseerden een unieke gelegenheid om van deze bijzondere tuinen te genieten.
Nieuw dit jaar zijn onder meer een grote stadstuin aan de Lange Nieuwstraat en een heringerichte tuin aan de Oudekamp, maar ook doen tuinen mee die nog maar een enkele keer eerder hadden deelgenomen, zoals de stadstuin achter Pieterskerkhof 7. Uiteraard maken klassiekers als de tuin van Zuylenspiegel aan de A.B.C.-straat en de Gregoriustuin aan de Nieuwegracht ook weer deel uit van het programma, alsmede een viertal tuinen aan de Maliesingel en Maliebaan.

Passe-partout

Op de Open Tuinendag Utrecht zijn de deelnemende tuinen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken op vertoon van een passe-partout. Dit programmaboekje bevat een beschrijving van iedere locatie en een handige plattegrond met looproutes. Een passe-partout kost € 15,00 per persoon en is vanaf begin mei verkrijgbaar bij de VVV Utrecht, Domplein 9 of te koop via de webshop van de VVV: www.utrecht-winkel.nl.

Actuele informatie over het programma en de tuinen is te vinden op www.opentuinendagutrecht.nl.