Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NPO404

Mindful bewegen

Mindful bewegen
Cursuscode: NPO404

Mindful bewegen is goed voor je lichaam en je geest. De meeste van ons zitten te veel en we verliezen bewegingsruimtes van ons lichaam. Wij komen vaak in een soort mechanistisch bewegen en denken terecht. Maar hoe kom je weer naar het organisch bewegen en denken? En hoe kan je jouw aandacht in het moment houden?

Tijdens deze cursus leer je jouw lichaam en geest met elkaar in contact te brengen. Je leert jouw lichaam op een manier te bewegen die goed voelt en daarbij tot rust te komen. Dit doen wij vooral met Yoga en Qi Gong oefeningen. We gebruiken tijdens deze cursus de principes en houdingen van de mindfulness meditatiecursus maar je kan ook meedoen zonder de mindfulness meditatiecursus gevolgd te hebben. Kom mindful bewegen zodat je gedachten gaat hebben in plaats van gedachten jou.    

Donderdag 16 september 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Dhr. C. (Christian) Schiffer
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Christian) Schiffer
C. (Christian) Schiffer
Ik begon 2013 te mediteren en vond dit meteen heel prettig. Daardoor ging ik ook Yoga beoefenen. Later tijdens mijn lange reis door Australië en Engeland verbleef ik meerdere keren in Yoga ashrams en Zen tempels. Ik volgde een opleiding tot Yoga en meditatie docent en 2018 begon ik les te geven in Duitsland en Nederland. Daarna volgde ik een 15 maanden lange opleiding tot psychologisch adviseur/life coach. Nu studeer ik Humanistiek om mijn kennis van het Oosten met het Westen verder samen te brengen. Voor meer informatie kijk op mijn website: www.christianschiffer.com