Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VPO402

Mindfulness: meditatie in beweging

Mindfulness: meditatie in beweging
Cursuscode: VPO402

Deze workshop geeft je een introductie in mindfulness. Wat is mindfulness en wat levert het op? Waarom is mindfulness belangrijk? Hoe kan je het beoefenen? Met deze vragen gaan we praktisch en theoretisch aan de slag door beoefening van mindfulness meditatie en mindful beweging.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in mindfulness. De workshop is dus bijzonder geschikt voor mensen die mindfulness willen leren kennen of er weer in contact mee willen komen. Verder geeft het een goed beeld van wat je kan verwachten van de mindfulness meditatiecursus en de mindful bewegen cursus. In de cursussen verdiepen we deze introductie in mindfulness, zodat je jouw eigen practice kan opbouwen. Dan weet je wat jij thuis zelf kan doen. In deze workshop is ruimte om al je vragen over mindfulness stellen. Doe mee zodat jij gedachten gaat hebben in plaats van gedachten jou.

 

Donderdag 27 januari 2022
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Dhr. C. (Christian) Schiffer
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Christian) Schiffer
C. (Christian) Schiffer
Ik begon 2013 te mediteren en vond dit meteen heel prettig. Daardoor ging ik ook Yoga beoefenen. Later tijdens mijn lange reis door Australië en Engeland verbleef ik meerdere keren in Yoga ashrams en Zen tempels. Ik volgde een opleiding tot Yoga en meditatie docent en 2018 begon ik les te geven in Duitsland en Nederland. Daarna volgde ik een 15 maanden lange opleiding tot psychologisch adviseur/life coach. Nu studeer ik Humanistiek om mijn kennis van het Oosten met het Westen verder samen te brengen. Voor meer informatie kijk op mijn website: www.christianschiffer.com