Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VPO401

Mindfulness meditatiecursus

Mindfulness meditatiecursus
Cursuscode: VPO401

Iedereen praat nu over mindfulness en al haar positieve effecten. De ontspanning en rust die het geeft en de ruimte in jouw geest. Maar hoe bereik je dat als je ontspanning niet kunt dwingen? Hoe kun je loslaten als jouw hoofd vol zit of je druk bent? Wat betekent mindfulness eigenlijk echt en hoe werkt het?

Tijdens deze cursus leer je de theorie en filosofie achter mindfulness en meditatie beoefening. Je leert verschillende meditatietechnieken die je ook thuis kunt beoefenen zodat je jouw eigen meditatie practice kunt opbouwen als je dat wilt. Verder krijg je ondersteuning van de groep en er is ruimte voor iedereen om vragen te stellen.

Doe mee zodat je gedachten gaat hebben in plaats van gedachten jou.    

Donderdag 27 januari 2022
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Dhr. C. (Christian) Schiffer
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Christian) Schiffer
C. (Christian) Schiffer
Ik begon 2013 te mediteren en vond dit meteen heel prettig. Daardoor ging ik ook Yoga beoefenen. Later tijdens mijn lange reis door Australië en Engeland verbleef ik meerdere keren in Yoga ashrams en Zen tempels. Ik volgde een opleiding tot Yoga en meditatie docent en 2018 begon ik les te geven in Duitsland en Nederland. Daarna volgde ik een 15 maanden lange opleiding tot psychologisch adviseur/life coach. Nu studeer ik Humanistiek om mijn kennis van het Oosten met het Westen verder samen te brengen. Voor meer informatie kijk op mijn website: www.christianschiffer.com