Cursuscode: NPO401

Opruimen en ontspullen: zo begin je!

Cursuscode: NPO401

Verlang jij naar een opgeruimd huis? Een plek waar je alles terug kunt vinden en tot rust komt, in plaats van steeds balen van of zoeken tussen de zooi? Ben je het zat om steeds te denken: ‘Dat zou ik eens moeten opruimen, moeten aanpakken, afmaken, maar…’, of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen?

Je bent niet de enige. Opruimen leer je namelijk niet op school. Best vreemd eigenlijk, want iedereen krijgt ermee te maken, van jongs af aan al. Gelukkig kan iedereen het leren!

In de cursus ‘Opruimen en ontspullen: zo begin je!’ leer ik jou in 9 stappen een ruimte opruimen. Als je na afloop van de eerste cursusdag naar huis gaat, heb jij een stappenplan op zak die beschrijft hoe je kunt opruimen én weet je waar je thuis kunt beginnen. De tweede cursusdag evalueren we hoe het opruimen thuis is gegaan en gaan we wat dieper in op de leerstof. De 3e dag, een aantal weken later, is een terugkomdag, bedoeld om alle laatste vragen met elkaar door te nemen. Een opgeruimd huis geeft rust in je hoofd. Dat gun ik iedereen!

Vrijdag 1 oktober 2021
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. A. (Marleen) Gondelach
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
M. A. (Marleen) Gondelach
Marleen is Professional Organizer bij haar eigen bedrijf Marleen Brengt Structuur (www.marleenbrengtstructuur.nl) en dol op structuur en overzicht aanbrengen daar waar chaos heerst. Ze houdt ervan om anderen vaardigheden aan te leren om zelf de regie over hun huis, hoofd en agenda (terug) te pakken en doet dat graag met humor en plezier.