Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VPO013

Parels van de nacht

Parels van de nacht
Cursuscode: VPO013

Droom jij ’s nachts ook wel eens over.........? Ben jij nieuwsgierig naar de betekenis van dromen? Heb je zin om je 3 avonden onder te dompelen in de wereld van jouw dromen 

De lange winternachten zijn een uitgelezen moment om stil te staan bij je dromen. Een tijd om de periode die achter je ligt te overzien en waar je nu staat te herijken. Dromen zijn tot hulp, inspireren en brengen verdieping. Je komt via je dromen op een directe manier weer in contact met wat je in wezen bezighoudt. Ben je toe aan een nieuwe impuls in je ontwikkeling en ben je benieuwd hoe je dromen daarbij kunnen helpen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Tijdens deze cursus onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld zoals de opbouw van een droom, verschillende soorten of symbolen in dromen.

Vanuit ontspanning en nieuwsgierigheid zullen we kijken naar dromen en zullen we deze boodschappen, die uit je onderbewuste naar boven komen, ontvouwen. We wisselen creatieve oefeningen af met theorie en passen het programma aan jouw mogelijke vragen en wensen tot verdieping aan.

Opzet van de bijeenkomsten

  1. Theoretische informatie over dromen
  2. Uitwisselen van dromen
  3. Oefening werken met dromen
  4. Afronden

Je hoeft geen ervaring te hebben met dromen.

Donderdag 27 januari 2022
3 lessen van 2,5 uur , elke 3 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. W. (Willemien) de Groot, Mw. J. (Jacqueline) van der Willigen
19:30 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W. (Willemien) de Groot
W. (Willemien) de Groot
Willemien de Groot is trainer/coach gericht op stresshantering, mindfulness en vitaliteit. Zij is gecertificeerd mindfulnesstrainer
J. (Jacqueline) van der Willigen
J. (Jacqueline) van der Willigen
De bijeenkomsten worden begeleid door Jacqueline van der Willigen en Willemien de Groot. Beiden werken zij in het dagelijks leven als teambegeleider, trainer en coach. Zij hebben opleiding gedaan bij het ITIP, instituut voor toegepaste integrale psychologie. Tijdens deze cursus maken zij gebruik van materialen van het ITIP.