Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NPO009

Parels van de nacht

Parels van de nacht
Cursuscode: 22NPO009

De lange winternachten zijn een uitgelezen moment om stil te staan bij je dromen. Een tijd om de periode die achter je ligt te overzien en waar je nu staat te herijken. Dromen zijn tot hulp, inspireren en brengen verdieping. Je komt via je dromen op een directe manier weer in contact met wat je in wezen bezighoudt. Ben je toe aan een nieuwe impuls in je ontwikkeling en ben je benieuwd hoe je dromen daarbij kunnen helpen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Tijdens deze cursus onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld zoals de opbouw van een droom, verschillende soorten of symbolen in dromen.

Vanuit ontspanning en nieuwsgierigheid zullen we kijken naar dromen en zullen we deze boodschappen, die uit je onderbewuste naar boven komen, ontvouwen. We wisselen creatieve oefeningen af met theorie en passen het programma aan jouw mogelijke vragen en wensen tot verdieping aan.

Opzet van de bijeenkomsten

  1. Theoretische informatie over dromen
  2. Uitwisselen van dromen
  3. Oefening werken met dromen
  4. Afronden

Je hoeft geen ervaring te hebben met dromen 

Donderdag 20 oktober 2022
3 lessen van 2,5 uur , elke 3 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. J. (Jacqueline) van der Willigen
19:30 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jacqueline) van der Willigen
J. (Jacqueline) van der Willigen
De bijeenkomsten worden begeleid door Jacqueline van der Willigen. In het dagelijks leven werkt zij al programmaleider leren & ontwikkelen, trainer en coach. Zij heeft de dromenopleiding bij het ITIP, instituut voor toegepaste integrale psychologie gedaan. Tijdens deze cursus maakt zij gebruik van materialen van het ITIP.