Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NPO015

Significance: hoe jij jouw dagelijkse activiteiten concreet verbindt met meer betekenis

Significance: hoe jij jouw dagelijkse activiteiten concreet verbindt met meer betekenis
Cursuscode: 22NPO015

Je kent het misschien wel, je vraagt je af: waarom doe ik dit eigenlijk? Je bent op zoek naar betekenis, zingeving. Zingeving is de betekenis die het leven voor jou heeft. Het is de achterliggende reden waarom jij dingen doet. En het is al sinds mensenheugenis een zoektocht. Wij noemen dat Significance.

De Significance workshop is een inspirerende en motiverende workshop voor mensen die hun activiteiten willen verbinden met (meer) betekenis, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat concreet kunnen doen.

Je krijgt inzicht in wat betekenis en zin geeft aan jouw activiteiten.

We gaan na hoe jij jouw Significance op dit moment ervaart en hoe je dat zouden willen ervaren in de toekomst. Ook gaan we ontdekken welke eerste stappen je kunt zetten naar een leven met meer Significance. Van harte welkom!

Dit is het ware geluk - ingezet worden voor een doel dat je zelf als groot beschouwt - George Bernhard Shaw

Donderdag 29 september 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 50,00
Mw. G.M.C. (Trudie) Bukman-Schrier
19:00 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G.M.C. (Trudie) Bukman-Schrier
G.M.C. (Trudie) Bukman-Schrier
Ik behoorde tot de categorie mensen die keihard werkt, het werk wat ik doe erg leuk vindt en toch telkens het gevoel houdt: “Wanneer ga ik nou werk doen wat er echt toe doet en mij ècht blij maakt?” Daarom gaf ik mijzelf een cadeautje: tijd om te ontdekken wat me ècht content maakt, wat me zin (Significance) geeft. En daar ben ik letterlijk werk van gaan maken. Nu inspireren en helpen wij mensen en bedrijven de dingen te doen die hen inspireren. Jij en ik maken op die manier de wereld een beetje mooier en liefdevoller.