Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZPO001

Vergroot je persoonlijk leiderschap met SoulCollage®

Vergroot je persoonlijk leiderschap met SoulCollage®
Cursuscode: ZPO001

Word jij ook zo moe van al die interne stemmetjes in je hoofd? Die kritiek leveren op wat je doet? Die zeggen dat het niet goed genoeg is? En die je weerhouden om actie te ondernemen? Zou je willen dat je niet altijd naar die stemmetjes luistert en meer durft te vertrouwen op je eigen intuïtie? Meld je dan nu aan voor deze workshop en laat op een creatieve manier je innerlijke wijsheid spreken om meer regie in je leven te ervaren.

Waarom is persoonlijk leiderschap belangrijk?

Persoonlijk leiderschap betekent dat je in staat bent om door middel van een interne dialoog betekenis te geven aan gedachten die in je opkomen, emoties die je ervaart en situaties waar je je in bevindt. Vaak wordt deze interne dialoog vertroebeld doordat je het onderscheid tussen al je verschillende interne stemmetjes niet meer goed kan maken. Dit kan leiden tot een continue gevoel van onrust en onzekerheid.

Het voeren van een goede interne dialoog is een kunst op zich, waar zelfreflectie en sparring een voorwaarde voor zijn. Wanneer de interne dialoog wordt gevoed vanuit innerlijke wijsheid, ben je beter in staat om regie te nemen over je eigen leven.

Hoe kan SoulCollage® hierbij helpen?

SoulCollage® is een krachtige methode voor zelfreflectie en zelfacceptatie. Langs de as van beelden-verbeelding-intuïtie ben je in staat om je innerlijke wijsheid te benutten. Het brengt je inzicht in jezelf, en helpt je de antwoorden te vinden waarvan je nog niet eens wist dat je er naar op zoek was. Dankzij deze creatieve tool kun je woorden geven aan datgene wat tot dan toe verborgen was.

Het SoulCollage® proces bestaat in de basis uit twee delen:

1. het maken van een collage op een kaart met intuïtief gevonden afbeeldingen,
2. persoonlijke betekenis geven aan de collage aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen. 

Woensdag 22 juni 2022
1 les van 3 uur aanvangstijd 9:00
Prijs: € 45,50 plus € 4,50 materiaalkosten.
Mw. K. (Karin) Broekhuizen
9:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
K. (Karin) Broekhuizen
K. (Karin) Broekhuizen
Karin Broekhuizen heeft een eigen adviesbureau en coachpraktijk en is gecertificeerd SoulCollage® facilitator. Zij geeft deze creatieve workshops op basis van open inschrijving en op verzoek voor groepen in besloten kring. Meer weten over Karin? Bekijk haar website op www.lenbcc.nl Meer weten over SoulCollage®? Bezoek www.soulcollage.nl