Cursuscode: VT504

Cursus Arabisch niveau, [½ A1- A1]

Cursuscode: VT504

In deze cursus Arabisch wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt.

U moet al wat kennis van het Arabisch hebben (schrift, basisvocabulaire) om in te kunnen stromen.
Om vast te stellen of u kunt instromen moet u een gesprekje hebben met de docent. Dat kan op de Open Dag, zaterdag 31 augustus van 12.00-16.00 uur.

Inhoud: tijdens de lessen worden steeds het Arabische schrift (lees- en schrijfvaardigheid), woordstructuur (woordherkenning en -patronen), klankleer (correcte uitspraak), conversatieoefeningen en woordenschat behandeld. Grammatica:  Hoe stel je een vraag, hoe wijs je iets aan, hoe zeg je dat je iets in je bezit hebt, hoe beschrijf je een handeling in het verleden. Verder worden de volgende onderwerpen behandeld: van-constructie, werkwoordvervoegingen, voorzetsels en bijvoeglijke naamwoorden.
Huiswerk: ca. 3 uur bij 1,5 uur les per week.

Vrijdag 24 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. R. (Eef) Schut
Boek: Mastering Arabic 1 (3e editie) van Jane Wightwick (klik hier voor meer informatie)