Cursuscode: VT501

Cursus Arabisch niveau, [A0 - ½ A1]

Cursuscode: VT501

In deze cursus Arabisch wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Inhoud: tijdens de lessen worden steeds het Arabische schrift (lees- en schrijfvaardigheid), woordstructuur (woordherkenning en -patronen), klankleer (correcte uitspraak), conversatieoefeningen en woordenschat behandeld. Grammatica:  Hoe stel je een vraag, hoe wijs je iets aan, hoe zeg je dat je iets in je bezit hebt, hoe beschrijf je een handeling in het verleden. Verder worden de volgende onderwerpen behandeld: van-constructie, werkwoordvervoegingen, voorzetsels en bijvoeglijke naamwoorden.Het lesmateriaal is door de docent ontwikkeld.
De reader is voor € 5,- op de 1e les verkrijgbaar bij de docent. Huiswerk: ca. 3 uur bij 1,5 uur les per week.

Donderdag 24 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Boek: Reader Arabisch 1 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)