Cursuscode: VT508

Cursus Chinees Intensief niveau 1

Cursuscode: VT508

Je spreekt nog geen Chinees, of je hebt een paar woordjes Chinees opgedaan. Je wilt de Chinese taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met Chinezen.
Voorkennis is niet noodzakelijk, interesse en doorzettingsvermogen des te meer.
De cursussen Chinees zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Chinees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Chinees al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Chinese cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 30 januari 2019
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 320,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Ma. B (Bingyi) Zhao
Boek: Chinees in tien verdiepingen (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Ma. B (Bingyi) Zhao
Bingyi Zhao heeft Bedrijfscommunicatie aan Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd, daarvoor heeft zij een bachelor Engelse Taal, Cultuur & Educatie gedaan in China. Zij is werkzaam geweest als o.a. projectmanager bij diverse Nederlandse bedrijven die betrekking hebben met China. Bingyi werkt graag aan haar kunsttentoonstelling met Chinese schildering en kalligrafie in Utrecht. Daarnaast geeft ze les over de Chinese taal en cultuur.