Cursuscode: VT510

Cursus Deens in de zomer en de Praktijk 1 [naar A1]

Cursuscode: VT510

In drie bijeenkomsten oefen je intensief met de taalvaardigheden die je tot nu hebt opgedaan. Luisteren (nieuwe luisteroefeningen) en spreken staan centraal. Samen met je medecursisten maak je afspraken over een menu en bespreek je de boodschappenlijst. Je oefent nog eens extra met het sneller zeggen van de getallen, of je bedenkt een programma voor een dagje Kopenhagen of Aarhus en vraagt informatie. Kortom, je brengt het geleerde Deens in de praktijk vóór je volgende bezoek aan Denemarken.

Deze korte cursus is geschikt voor cursisten die de voorjaarscursus Deens hebben gevolgd of op weg zijn naar A1.

Maandag 28 mei 2018
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)