Cursuscode: VT520

Cursus Duits Instap [B1 - 1/2 B2]

Cursus Duits Instap  [B1 - 1/2 B2]
Cursuscode: VT520

Instappen op deze lopende cursus kan alleen na overleg met de docent. Dat kan bijv. op de Open Dag of tijdens de spreekuren. De cursus werkt toe naar niveau B1 / 1/2B2 van het Europees referentiekader.

Centraal in de lessen staat het lezen en spreken in het Duits. Ook het praktisch taalgebruik dat je in werksituaties of tijdens jouw bezoek aan Duitsland nodig hebt, wordt niet vergeten. Met behulp van het boek Sicher! krijg je verschillende spreek-en leesopdrachten en je oefent ook de grammaticale structuren. Deze cursus is geschikt voor degenen die ongeveer drie jaar Duits op HAVO/ VWO niveau hebben gehad, of de eerdere cursussen van de Volksuniversiteit hebben gevolgd.

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Woensdag 30 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Boeken: Sicher! Arbeitsbuch B1+, Sicher! Kursbuch B1+ (klik hier voor meer informatie)