Cursuscode: T530

Cursus Duits niveau, [½ B2 - B2]

Cursuscode: T530

De cursus werkt toe naar niveau B2 van het Europees referentiekader.

Deze cursus is geschikt voor degenen die ongeveer vier jaar Duits op HAVO/ VWO niveau hebben gehad, of de eerdere cursussen van de Volksuniversiteit hebben gevolgd.

Centraal in de lessen staat het lezen en spreken in het Duits. Ook het praktisch taalgebruik dat je in werksituaties of tijdens jouw bezoek aan Duitstalige landen nodig hebt, wordt niet vergeten. Met behulp van het boek Sicher! krijg je verschillende spreek, luister-en leesopdrachten en je oefent ook de grammaticale structuren.

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Maximaal 15 deelnemers.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós