Cursuscode: NT227

Cursus Duits niveau [1/2 B1 - B1]

Cursus Duits niveau  [1/2 B1 - B1]
Cursuscode: NT227

De cursus werkt toe naar niveau B1 van het Europees referentiekader.
Deze cusus Duits is geschiktvoor degenen die ongeveer vier jaar Duits op HVO/VWO niveau hebben gehad, of eerdere cursussen bij de Volksuniversiteit hebben gevolgd
Centraal in dit niveau staat het lezen en spreken in het Duits. Ook het praktische taalgebruikdat je in werksituaties of tijdens jouw bezoek aan Duitstalige landen nodig hebt, wordt niet vergeten.

Met behulp van het boek Sicher! krijg je verschillende spreek, luister- en leesopdrachten. Je oefent de grammaticale structuren.

De lessen worden ondersteund door het digitaal leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken wat we in de les hebben behandeld.

Dinsdag 15 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Boeken: Sicher! Arbeitsbuch B1+, Sicher! Kursbuch B1+ (klik hier voor meer informatie)