Cursuscode: VT524

Cursus Duits niveau, [A0 - 1/4 A1]

Cursus Duits niveau,  [A0 - 1/4 A1]
Cursuscode: VT524

De cursus werkt toe naar niveau 1/4A1 van het Europees referentiekader.

Je spreekt nog geen Duits, of hebt eerder een heel klein beetje Duits opgepikt. Je wilt de Duitse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met Duitssprekenden.

Deze cursus legt het accent op de vaardigheden spreken en luisteren. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan schrijven en lezen. Je maakt ook kennis met de basisgrammatica van de Duitse taal en verwerft een basiswoordenschat.

In Themen Aktuell wordt aan alle onderdelen aandacht besteed. In elk hoofdstuk staat één thema centraal; door middel van lees- en luisterteksten en door de oefeningen worden veel aspecten van het thema belicht en uitgediept.

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Woensdag 22 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Boek: Themen Aktuell 1 Kursbuch und Arbeitsbuch (klik hier voor meer informatie)