Cursuscode: T529

Cursus Duits niveau [A2 - ½ B1]

Cursus Duits niveau  [A2 - ½ B1]
Cursuscode: T529

De cursus werkt toe naar niveau 1/2B1 van het Europees referentiekader.
Deze cursus is geschikt voor degenen die ongeveer drie jaar Duits op HAVO/ VWO niveau hebben gehad, of de eerdere cursussen van de Volksuniversiteit hebben gevolgd.
Centraal in de lessen staat het lezen en spreken in het Duits. Ook het praktisch taalgebruik dat je in werksituaties of tijdens jouw bezoek aan Duitstalige landen nodig hebt, wordt niet vergeten. Met behulp van het boek Sicher! krijg je verschillende spreek, luister-en leesopdrachten en je oefent ook de grammaticale structuren.

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Dinsdag 24 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Boeken: Sicher! Arbeitsbuch B1+, Sicher! Kursbuch B1+ (klik hier voor meer informatie)