Cursuscode: VT517

Cursus Duits niveau, [tot - 1/2 A1]

Cursuscode: VT517

De cursus is een vervolg op de beginnerscursus en werkt toe naar niveau 1/2A1 van het Europees referentiekader.
Je spreekt al een heel klein beetje Duits en wil de taal verder leren om in elk geval op een basaal niveau te kunnen communiceren met Duitssprekenden. Deze cursus legt het accent op de vaardigheden spreken en luisteren. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan schrijven en lezen. Je maakt ook kennis met de basisgrammatica van de Duitse taal en verwerft een basiswoordenschat.

In Themen Aktuell wordt op dit niveau aan alle onderdelen aandacht besteed. In elk hoofdstuk staat één thema centraal; door middel van lees- en luisterteksten en door oefeningen worden veel aspecten van het thema belicht en uitgediept.

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Woensdag 30 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Boek: Themen Aktuell 1 Lektion 1-5 Kursbuch und Arbeitsbuch (klik hier voor meer informatie)