Cursuscode: 23VT221

Duits niveau 1 (deel1), [A0 - ¼ A1]

Duits niveau 1 (deel1),  [A0 - ¼ A1]
Cursuscode: 23VT221

De cursus werkt toe naar niveau ¼ A1 van het Europees referentiekader.

Je spreekt nog geen Duits, of hebt eerder een heel klein beetje Duits opgepikt. Je wilt de Duitse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met Duitssprekenden.

Deze cursus legt het accent op de vaardigheden spreken en luisteren. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan schrijven en lezen. Je maakt ook kennis met de basisgrammatica van de Duitse taal en verwerft een basiswoordenschat.

In het boek Schritte wordt aan alle onderdelen aandacht besteed. In elk hoofdstuk staat één thema centraal; door middel van lees- en luisterteksten en door de oefeningen worden veel aspecten van het thema belicht en uitgediept. We behandelen de hoofdstukken 1-3.

Materiaal: Schritte International Neu 1, Kursbuch und Arbeitsbuch A1.1; ISBN: 978 3 19 301 082 7

De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Woensdag 25 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soos
Boek: Schritte International Neu 1 (klik hier voor meer informatie)