Cursuscode: T522

Zomercursus Duitse grammatica [1/2 A1 - A2]

Cursuscode: T522

Als je al Duits op school hebt gehad, maar je kennis van de  grammatica is wat weggezakt, dan is deze cursus geschikt voor jou! We gaan er op een praktische en leuke manier mee aan de slag zodat je meteen je spreek- en luistervaardigheid oefent.
Ook als je op de Volksuniveristeit al lessen hebt gevolgt, maar meer oefening wilt van de behandelde grammatica , ben je op deze cursus welkom.Op de cursus oefenen we de grammatica tot niveau A2.

We herhalen de werkwoordvervoegingen, inklusief onregelmatige werkwoorden, gebiedende wijs, voltooid en onvoltooid verleden tijd, alle vier naamvallen, zinsopbouw, hulpwerkwoorden enz.

Materiaal: Wordt door de docent verzorgd.

Woensdag 15 mei 2019
7 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soós
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)