Cursuscode: VT333

Engels Conversatie Interm. [B1 naar B2]

Engels Conversatie  Interm. [B1 naar B2]
Cursuscode: VT333

Heb je misschien familie in Engeland of kom je er regelmatig?
Wil je deze Wereldtaal gewoon beter beheersen?
In deze cursus proberen we in de les zoveel mogelijk Engels te spreken en
oefenen we intensief met luisteren .
Wat woordenschat betreft wordt vooral gefocust op essentieel, alledaags Engels.
Een nuttige website is: bbclearningenglish.com.
Als je 4 tot 5 jaar Engels gehad hebt  kun je aanschuiven bij deze cursus.
Je wordt intensief begeleid door de docent want we werken in kleine groepjes.

Interesse ? Praat eerst even met de docent!

Vrijdag 28 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.T. (Elsbeth) Niessen
Boek: English vocabulary in use Pre-Intermediate and Intermediate (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
E.T. (Elsbeth) Niessen
Dat ik het onderwijs in wilde stond al lang vast, mensen iets aanleren vind ik ontzettend leuk en het geeft ook veel voldoening. Uiteraard heb ik stage gelopen in het middelbaar onderwijs, dat was een fijne maar ook zeer vermoeiende periode: Middelbare scholieren moeten Engels leren en vaak willen ze niet???Beter is het een gemotiveerd publiek te hebben en dan kom je bijv. bij de Volksuniversiteit. Mensen die hier naar toe komen hebben daar zelf voor gekozen, ze zijn enthousiast en echt geïnteresseerd in de taal en het land. What more do you want? Sinds 1988 geef ik bij verschillende buurthuizen Engelse les aan specifieke 55+ groepen. Tempo en lesmateriaal heb ik in de loop van de cursussen aangepast om tot een voor deze doelgroep gericht lespakket te komen. Ik zie mijn cursisten vriendelijk lachend de klas in komen en, in een les weer wat wijzer geworden, in dezelfde stemming weer vertrekken. Vaak continueren ze jarenlang een cursus: ze leren veel, de sfeer is relaxed, de groep is leuk en: Er valt nog veel meer te leren. Mij bevalt dit prima???