Cursuscode: T580

Cursus Engels Cambridge 1st Certificate, Part 2 [B2 + 1/2 C1]

Cursuscode: T580

English Exam preparation course, Part 2. This is an upper intermediate level certificate, set at B2 on the CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) which is internationally recognised. Students reaching this level will be able to communicate effectively in most everyday situations and:
-  understand the main ideas of pieces of complex writing.
-  keep up a conversation on a wide range of topics, expressing opinions and arguments.
-  produce clear pieces of writing explaining the advantages and disadvantages of different viewpoints.

This course is the second part

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 375,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A.L. (Andrew) Walker
Boeken: Complete First Certificate Student's book, English Grammar in Use (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
A.L.  (Andrew) Walker