Cursuscode: T585

Cursus Engels Cambridge Advanced Certificate, [1/2 C1 - C1]

Cursus Engels Cambridge Advanced Certificate,  [1/2 C1 -  C1]
Cursuscode: T585

Deze cursus Engels is voor ver gevorderden die het Cambridge Advanced examen willen halen.
De lessen zijn op niveau C1 van het Europees referentiekader. Tijdens de lessen wordt de stof voor het examen intensief behandeld en wordt de examenstof geoefend.
De cursus heeft een pittig tempo en van de cursisten wordt verwacht dat ze regelmatig studeren en daarnaast het wekelijks opgegeven huiswerk maken.De voertaal tijdens de cursus is Engels.

Cursus Engels voor gevorderden

Je spreekt al behoorlijk goed Engels, maar je wilt het Engels beter en met meer zelfvertrouwen leren beheersen en gebruiken. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 september 2019
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 475,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A.L. (Andrew) Walker
Boeken: English File Advanced third edition: Student's Book , English File Advanced third edition: Workbook with key (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
A.L.  (Andrew) Walker