Cursuscode: NT301

Cursus Engels Cambridge Advanced Certificate / Proficiency [B2 - C1] en [C1- C2]

Cursus Engels Cambridge Advanced Certificate / Proficiency  [B2 - C1] en [C1- C2]
Cursuscode: NT301

English Cambridge Advanced Certificate, [1/2 C1 - C1] en Proficiency [C1- C2]

This English course is for advanced students who want to pass the Cambridge Advanced or proficiency exam.

The lessons are at level C1 of the European reference framework. During the lessons, the material for the exam is treated intensively and the exam material is practiced.

The course has a brisk pace and students are expected to study regularly, as well as to complete the weekly homework given. The language of instruction during the course is English.

ENGLISH COURSE FOR ADVANCED STUDENTS

You already speak English quite well, but you want to learn to master and use English better and with more confidence. You learn this in this course by working as much as possible with the language. A language course in English in which you quickly learn to speak and understand English better by practicing a lot.

The course is supported by 'blended learning'. You can log in at home and use all kinds of learning resources, including interesting videos about English Culture, and self-assessment tests.

Donderdag 1 oktober 2020
24 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 530,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R.W.K. (Rob) Gainey
Boek: Ready for Advanced 3rd edition + key + eBook Student's Pack (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R.W.K. (Rob) Gainey
Ik kom oorspronkelijk uit Portsmouth in het zuiden van Engeland en ik woon sinds 2016 naar Nederland. Ik heb vijf jaar lesgegeven aan allerlei cursisten op verschillende niveaus en doelen (bijv. hobby, zakelijk en academisch). Ik heb een passie voor taal en ik vind het leuk om zowel Engels te doceren als zelf nieuwe talen te leren. Daarom begrijp ik zelf het leerproces, de moeilijkheden, maar vooral ook het plezier van taal leren. Ik bied een veilige leeromgeving waar fouten gemaakt mogen worden, met persoonlijk advies en ik voorzie de les af en toe van een dosis humor.