Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VT342

Cursus Engels Conv. Intermediate, [B1 - B2]

Cursus Engels Conv. Intermediate,  [B1 - B2]
Cursuscode: VT342

Voor deze cursus wordt een redelijke kennis van de Engelse taal verondersteld. U durft Engels te spreken en u beheerst de basisprincipes van de grammatica. Nu wilt u vooral wat vlotter en effectiever leren spreken.  De nadruk ligt op het zelf spreken, soms in groepjes of tweetallen, soms met de hele groep. Luistervaardigheid wordt o.a. geoefend met behulp van cd's. Regelmatig wordt een aspect van de grammatica belicht. Verder leert u het taalgebruik dat u nodig hebt in de meest voorkomende situaties tijdens uw verblijf in Groot Brittannië. N.b. In de avondgroepen ligt het tempo wat hoger! Toelating kan uitsluitend geschieden na overleg met de docente. Huiswerk: ca. 2 uur per week.Maximaal 15 deelnemers. You are expected to have a reasonably good level of English. You have no difficulty understanding English, you know the basic grammar rules and are not afraid of speaking English. However: you need more fluency...We focus on practical, everyday English, you learn by simply doing it!Please consult the teacher first!

Cursus Engels voor gevorderden

Je Engels is al op een goed niveau, maar je wilt het Engels echt goed leren, of weer eens goed opfrissen. Engels leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je vlot voor de vuist weg leert spreken en lezen door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes, tot zelfevaluatie toetsen toe. 

Woensdag 20 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boek: English vocabulary in use pre-intermediate and intermediate (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:30
Locatie: La CaZa (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.