Cursuscode: T541

Cursus Engels Elementary, [A0 - 1/2 A1]

Cursus Engels Elementary,  [A0 - 1/2 A1]
Cursuscode: T541

Deze cursus Engels is voor beginners. In de lessen wordt niveau 1/2 A1 van het Europees referentiekader bereikt.Tijdens de lessen ligt het accent op de spreek- en luistervaardigheid.Daarnaast wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan de grammatica en de lees- en schrijfvaardigheid. De cursus heeft een prettig tempo. Houd er rekening mee dat u elke les huiswerkopdrachten meekrijgt.

Cursus Engels voor beginners

Je spreekt en verstaat niet meer dan enkele woorden Engels, maar je wilt het Engels nu snel wat beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Boeken: English File Elementary Student's book, English File Elementary Workbook (klik hier voor meer informatie)