Cursuscode: VT310

Cursus Engels Elementary, [A1 naar A2]

Cursuscode: VT310

Deze is een vervolg op Engels Elementary [A1 - ½ A2].  Spreekvaardigheid en een goede uitspraak krijgen veel aandacht.

Cursus Engels voor beginners

Je spreekt  al wat Engels, maar je wilt het Engels nu snel wat beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 25 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Boeken: English File Elementary Workbook, English File Elementary Student's book (klik hier voor meer informatie)