Cursuscode: VT541

Cursus Engels Elementary B, [A1 naar A2]

Cursuscode: VT541

Deze is een vervolg op Engels Elementary A.  Spreekvaardigheid en een goede uitspraak krijgen veel aandacht.

Cursus Engels voor beginners

Je spreekt  al wat Engels, maar je wilt het Engels nu snel wat beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 17 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Docente: Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Elementary Student's book, English File Elementary Workbook (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Buurtplein Zuid, (klik hier voor de adres gegevens)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.