Cursuscode: NT324

Cursus Engels Intermediate, [B1 - ½ B2]

Cursus Engels Intermediate,  [B1 - ½ B2]
Cursuscode: NT324

In deze cursus wordt verder gewerkt aan niveau B1 van het Europees referentiekader. Deze cursus is geschikt voor hen die niveau 4 hebben gedaan, of 4 à 5 jaar Engels hebben gevolgd.

Cursus Engels voor gevorderden

Je Engels is al op een goed niveau, maar je wilt het Engels beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus  door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Intermediate Student's book, English File Intermediate Workbook with key (klik hier voor meer informatie)
Locatie: La CaZa (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.