Cursuscode: T545

Cursus Engels Pre Intermediate, [A2]

Cursus Engels Pre Intermediate,  [A2]
Cursuscode: T545

U kunt aan deze cursus deelnemen als u  een English Elementary course heeft afgerond of 36 klokuren Engelse les heeft gehad. We starten met de methode : English File Pre-Intermediate.

We maken gebruik van "blended learrning". U krijgt bij inschrijving een inlogcode waarmee u toegang heeft tot de digitale leeromgeving van de Volksuniversiteit. U vindt daar informatie over de les, het huiswerk en linkjes naar interessante websites of videomateriaal.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Boeken: English File Pre-Intermediate Workbook with key third edition, English File Pre-Intermediate Student's book third edition (klik hier voor meer informatie)