Cursuscode: VT546

Cursus Engels Pre-Intermediate [A2 - 1/2 B1]

Cursuscode: VT546

In deze serie van 12 lessen frissen we de basisgrammatica weer op tot niveau A2, en bouwen we verder richting B1. Tijdens iedere les behandelen we een thema uit het lesboek waaraan  grammatica-woordenschat- en conversatie-oefeningen zijn gekoppeld. Het boek bevat 3 cd's die u thuis beluistert; u bent in de les namelijk zoveel mogelijk aan het praten, in duo's of kleine groepjes.De docent maakt naast het lesboek gebruik van korte films, en luisterfragmenten, en/of teksten die uitnodigen tot discussie. De lessen uit het boek moeten van te voren thuis zijn voorbereid.

Cursus Engels beginners+ / halfgevorderden

Je Engels is al op best een goed niveau, maar je wilt het Engels echt goed leren, of weer eens opfrissen. Engels leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin u vlot voor de vuist weg leert spreken en lezen door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. U kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)