Cursuscode: VT311

Cursus Engels Pre Intermediate, [A2 - 1/2 B1]

Cursus Engels Pre Intermediate,  [A2 - 1/2 B1]
Cursuscode: VT311

De cursus Engels Pre-Intermediate (het vervolg op de cursus Elementary) is voor cursisten met een goede basiskennis van het Engels. Je kunt een eenvoudig gesprekje in het Engels voeren en je kunt al redelijk Engelse verstaan. De cursist heeft goede kennis van de basisgrammatica.

CURSUS ENGELS VOOR BEGINNERS PLUS

Je spreekt een beetje Engels, en je wilt je Engels nu gaan verbeteren. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen. Spreekvaardigheid en een goede uitspraak krijgen veel aandacht. Ook krijg je elke les huiswerk mee. De voertaal tijdens de lessen is Engels.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Pre-Intermediate Student's book third edition, English File Pre-Intermediate Workbook with key third edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: La CaZa (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.