Cursuscode: VT311

Cursus Engels Pre Intermediate, [A2 - 1/2 B1]

Cursus Engels Pre Intermediate,  [A2 - 1/2 B1]
Cursuscode: VT311

U kunt aan deze cursus deelnemen als u  een English Elementary course heeft afgerond of 36 klokuren Engelse les heeft gehad. We starten met de methode : English File Pre-Intermediate.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Pre-Intermediate Student's book third edition, English File Pre-Intermediate Workbook with key third edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: La CaZa (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.