Cursuscode: VT312

Engels Conversatie Intermediate (N) [B1 - ½B2]

Cursuscode: VT312

Deze cursus is bedoeld voor mensen die 4 tot 5 jaar Engels hebben gehad en de basisprincipes van de grammatica reeds beheersen. Nu wil je vooral wat vlotter en effectiever leren spreken. We proberen in de les zoveel mogelijk Engels te spreken en we oefenen met luisteren. Een interessante website waar ik mee werk is bbclearningenglish.com. Ik werk met een Vocabulary boek om de woordenschat uit te breiden. De focus ligt op essentieel, alledaags Engels. Je wordt intensief begeleid door de docent. De correcte uitspraak krijgt veel aandacht. Ik onderhoud nauw contact met de cursisten via e-mail. U krijgt wekelijks het huiswerk, teksten enz. toegestuurd.

Woensdag 26 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English vocabulary in use Pre-Intermediate and Intermediate, Essential Grammar in Use 4th Edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Kerkgebouw de Rank (klik hier voor de adresgegevens)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.