Cursuscode: NT324

Engels Intermediate (N) [B1 - ½B2]

Cursuscode: NT324

De cursus Engels Intermediate (het vervolg op de cursus Pre-Intermediate) is voor cursisten met redelijke kennis van het Engels. Je kunt een gesprekje in het Engels voeren en je kunt Engelse goed verstaan. De cursist heeft redelijke kennis van de grammatica. We behandelen het laatste deel van het boek hoofdstuk 7 t/m 10.

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Intermediate Student's book Third Edition, English File Intermediate Workbook with key Third Edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Kerkgebouw de Rank (klik hier voor de adresgegevens)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.