Cursuscode: VT311

Engels Pre Intermediate (N) [½B1 - B1]

Cursuscode: VT311

Deze cursus is een vervolgcursus. We gaan door met de methode English File Pre-Intermediate en starten met het laatste deel van het boek vanaf hoofdstuk 9.Het niveau is dus een stuk hoger dan een elementary cursus. Het is belangrijk om een afspraak met de docent te maken om te kijken of u hierbij kunt aansluiten. Let op: de Third Edition van het boek wordt gebruikt!

Woensdag 26 januari 2022
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 12:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: English File Pre-Intermediate Student's book third edition, English File Pre-Intermediate Workbook with key third edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Kerkgebouw de Rank (klik hier voor de adresgegevens)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.