Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23NT328

Engels Upper-Intermediate (deel 1) [B2]

Engels Upper-Intermediate (deel 1) [B2]
Cursuscode: 23NT328

De cursus Engels Upper-Intermediate (het vervolg op de cursus Intermediate) is voor cursisten met goede kennis van het Engels. Je kunt goed een gesprek in het Engels voeren en je kunt Engelse zeer goed verstaan. De cursist heeft goede kennis van de grammatica.

CURSUS ENGELS VOOR GEVORDERDEN

Je spreekt al behoorlijk goed Engels, maar je wilt je nog verder verbeteren en een nog hoger niveau bereiken. Dat kan met deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen. De nadruk ligt op communicatie (spreek- en luistervaardigheid) en een goede uitspraak, maar grammatica, lees- en schrijfvaardigheid komen ook aan bod. De cursus heeft een pittig tempo en van de cursisten wordt verwacht dat ze regelmatig studeren en daarnaast het wekelijks opgegeven huiswerk maken. De voertaal tijdens de lessen is Engels.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 20 september 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Boeken: English File Upper-Intermediate Student's Book 4th Edition, English File Upper-Intermediate WB + key 4th Edition (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Edgar) Burghard
E. (Edgar) Burghard