Cursuscode: VT621

Cursus Frans Conversation Entraînement, [B1]

Cursus Frans Conversation  Entraînement, [B1]
Cursuscode: VT621

Ce cours, la suite de Conversation Entraînement [A2 - B1],  s'adresse à ceux qui parlent le français avec une certaine facilité et ont une bonne connaissance de la grammaire. On parlera des sujets actuels divers à partir du livre Latitudes 2 (unités 10-12: Adressez-vous à un des professeurs pour savoir si ce cours vous convient!
Maximaal 15 deelnemers.

Vrijdag 24 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Boeken: Latitudes 2 tekstboek, Latitudes 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.