Cursuscode: VT626

Cursus Frans Conversation Entraînement, [ B1 - 1/2 B2]

Cursus Frans Conversation  Entraînement, [ B1 - 1/2  B2]
Cursuscode: VT626

Ce cours, la suite de Conversation Entraînement [B1],  s'adresse à ceux qui parlent le français avec une certaine facilité et ont une bonne connaissance de la grammaire. On parlera de sujets divers à partir du livre Latitudes 3: des souvenirs, des villes, des portraits de personnes, la santé et la détente, la culture, le travail, les voisins, l’égalité et les grands sujets du débat actuel en France. Adressez-vous à un des professeurs pour savoir si ce cours vous convient!

Maximaal 15 deelnemers.

Cursus Frans voor gevorderden

Je Franse taal is al op een goed niveau, maar je wilt het Frans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je het Frans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 23 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. V. (Valerie) Tramhel
Boek: Latitudes 3 tekstboek (klik hier voor meer informatie)